Vannrens Chlorine Doxide 30 tab


Art.nr. LS44020
Minste antall: 1 stk

Dette er vannrensetabletter av klordioksid, som desinfiserer vann, dreper bakterier og virus inkludert giardia og kryptospordiose Tabletter av klordioksid er effektive og trygge å bruke. De har, i motsetning til klor, ingen spesiell ettersmak. Tablettene kan rense opp til 30 liter vann. Bør finnes i reiseutstyret til de som skal utenfor allfarvei, og ikke kan bære med seg vann.

Vekt: 40 gram. Størrelse: 65 x 105 x 20 mm.

Pris 200,00 kr

Produktfarge

Oransje

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon




LifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Material Klordoiksid
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.Produktet kan bestilles i mindre antall, men en ekstra kostnad vil da tilkomme.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.



Lignende produkter