Frixion Lx


Art.nr. 10182-0990-1
Minste antall: 1 stk

FriXion LX er en mer luksuriøs versjon av suksesspennen Frixion Clicker med slettbart blekk. Blekket reagerer via friksjon og kan slette så mange ganger man vil, inntil to år etterpå. Deretter blir blekket permanent. Skru av hetten for å komme til viskelæret og klikk på klipset for å få fram pennespissen. Pennekroppen er av metall og fås i 6 ulike farger, men alle leveres med blått blekk.

Pris

Antall 1 50 300 600 1200
Pris/stk 370,00 368,00 368,00 368,00 368,00

Produktfarge

Sølv

Merking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Pilot

Pilot er verdensledende innen penneproduksjon, kjent for innovative løsninger til mange ulike bruksområder. Vareutvalget består av alt fra eksklusive metallpenner til prisgunstige kulepenner og merkepenner. Den mest populære pennen i sortimentet er verdenssuksessen Frixion Clicker - blekkpennen som kan viskes ut. Pilot har også utviklet det miljøtilpassede BeGreen-sortimentet, som blant annet inneholder en penneserie produsert av gjenvinnbare PET-flasker. At vareutvalget oppfyller krav for ISO 14021 er like naturlig som at alle Pilots fabrikker er ISO 14001-sertifiserte.


Vis samtlige produkter fra Pilot
Vekt 12g
Refill 0,7 mm FriXion Plastic Roller Ball-, slettbart blekk
Leveransetid 10-15 arbeidsdager etter godkjent korrektur
Trykkstørrelse Se trykkflatene til dette produktet under fanen "Bildemateriale".
Undertrykk Legg merke til at hvitt undertrykk kan behøves ved PMS fargetrykk på sorte og mørke produkter, faktureres som et ekstra trykk men med 50% rabatt. Merk at det kan trenges et hvitt undertrykk ved PMS-fargetrykk på svarte og mørke produkter.
Lengde 149mm
Blekkfarge Blå
Emballasje 1 stk-i-tilhørende-pilotmetalletui
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.Produktet kan bestilles i mindre antall, men en ekstra kostnad vil da tilkomme.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter