Frixion Clicker


Art.nr. 10182-0972-BÖ
Minste antall: 100 stk

Frixion Clicker er pennen hvis blekk følger pennekroppens farge. Viskelærkulepenn som man kan viske med så mange ganger man vil. Kulepennen som skriver, sletter og skriver på nytt om og om igjen. Teknikken bygger på friksjon og viskelærtoppen er uutslitelig. Refillpatroner er tilgjengelig.

Pris

Antall 100 500 1000 2000 5000
Pris/stk 33,05 31,25 31,15 31,05 30,95

Produktfarge

Svart

Merking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Pilot

Pilot er verdensledende innen penneproduksjon, kjent for innovative løsninger til mange ulike bruksområder. Vareutvalget består av alt fra eksklusive metallpenner til prisgunstige kulepenner og merkepenner. Den mest populære pennen i sortimentet er verdenssuksessen Frixion Clicker - blekkpennen som kan viskes ut. Pilot har også utviklet det miljøtilpassede BeGreen-sortimentet, som blant annet inneholder en penneserie produsert av gjenvinnbare PET-flasker. At vareutvalget oppfyller krav for ISO 14021 er like naturlig som at alle Pilots fabrikker er ISO 14001-sertifiserte.


Vis samtlige produkter fra Pilot
Vekt 12g
Refill 0,7 mm FriXion Plastic Roller Ball-, slettbart blekk
Leveransetid 10-15 arbeidsdager etter godkjent korrektur
Trykkstørrelse Se trykkflatene til dette produktet under fanen "Bildemateriale".
Undertrykk Legg merke til at hvitt undertrykk kan behøves ved PMS fargetrykk på sorte og mørke produkter, faktureres som et ekstra trykk men med 50% rabatt. Merk at det kan trenges et hvitt undertrykk ved PMS-fargetrykk på svarte og mørke produkter.
Lengde 146mm
Blekkfarge Rød, Rosa, Lilla, Turkis, Blå, Grønn, Svart
Emballasje 50 stk. i pose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.Produktet kan bestilles i mindre antall, men en ekstra kostnad vil da tilkomme.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter